Despre noi

 

 

 

 

 

 

 

S.C. NFS ARTMETAL S.R.L. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA.

Forţa fierului brut este pusă în slujba esteticii pentru a oferi un design deosebit şi o notă de originalitate.

Siguranţă
Grilajele, gardurile şi porţile din fier forjat sunt adevăraţi paznici ai casei dumneavostră, protejând şi asigurând liniştea căminului.

Eleganţă
Balcoanele şi balustradele, mobilierul de casă sau grădină din fier forjat crează distincţie şi eleganţă, dând un caracter aparte casei dumneavoastră.

Rafinament
Draperiile sau mânerele, lămpile retro sau copertinele, toate reprezintă detalii care fac diferenţa şi oferă un plus de personalitate locuinţei dumneavoastră.

Creativitate
Dacă există ceva la care nu ne-am gândit, daţi frâu liber imaginaţiei. Creaţi-vă propriile elemente decorative din fier forjat pentru un stil inconfundabil. Noi le executăm, conform dorinţei dumneavoastră. .

 

 In realizarea produselor noastre folosim personal specializat si cu experienta in realizarea produselor din fier forjat pentru a putea indeplini orice cerinta a clientilor nostri.